Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši basist grupe Metallica Jason Newstead ponovno će postati član Metallice, ali samo zbog primanja grupe u Rock 'n Roll hall of Fame. Osim toga, očekuje se kako će Newstead 4. travnja s bendom i zasvirati


Primanje u Rock 'n' Roll Hall Of Fame očito je prejaka stvar da bi razmirice u grupi bile prepreka svečanom trenutku.

Jason Newstead pridružit će se grupi na svečanom primanju Rock 'n Roll Hall of Fame 4. travnja u Clevelandu, a zajedno će i svirati

Vezani članci Slika nije dostupna Pogledajte kako praši! Sin basista Metallice ide na turneju s Kornom! Slika nije dostupna HRVATSKA ZASTAVA IZA METALLICE Kultni bend u garaži drži našu zastavu!

Naime, bivši basist grupe Metallica Jason Newstead privremeno će se vratiti u bend kako bi svi zajedno prisustvovali ceremoniji primanja u Hall of Fame.

Jason Newstead i frontmen grupe James Hetfield već dulje vremena ne razgovaraju, a njihova je svađa bila razloga Jasonova odlaska iz Metallice.

No, čini se kako su teške riječi pale u zaborav, pa će se Newstead pridružiti grupi 4. travnja na ceremoniji u Clevelandu.

Njegovo je pridruživanje potvrdio i gitarist Kirk Hammet.

- Kada smo došli na primanje Black Sabbatha i Blondie, vidjeli smo koliko je bilo dramatike i politiziranja, odlučili smo riješiti probleme kako ne bi uništili našu svečanost, kazao je Hammet.