Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Danijel Popović ponovno je u središtu skandala zbog žena. Poznatog pjevača za nevjeru optužuje sadašnja četvrta supruga. Što na sve to kaže bivša eurovizijska zvijezda, ne propustite pogledati u idućim minutama.


Jedino suprugin odlazak psihijatru može spasiti naš brak - tvrdi bivša eurovizijska zvijezda. Priča o njegovoj navodnoj ljubavnici Karin Rački, koja se brzinom munje proširila Deželom, tek je plod ljubomornog uma njegove sadašnje supruge Aleksandre - uvjerava nas pjevač.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Danijelova ljubavnica me godinama sustavno maltretira!' Slika nije dostupna Obračun Danijela Popovića i bivše supruge

Pjevač poznat po uhođenju bivših partnerica - tvrdi da je u četvrtom braku i sam postao žrtva dobro mu poznatog obrasca ponašanja. Unatoč tome, kaže da se sa supruginom posesivnošću i paranojom više ne može nositi.

Na famoznom kombiju, za koji se šuška da je njegovo ljubavničko gnijezdo, radio je punih šest mjeseci. Iako vozilo nalikuje na putujući bordel, Danijel tvrdi.

Ljubavna idila sa suprugom Aleksandrom trajala je samo šest mjeseci. Veza je u početku mnogo obećavala. A onda je nesmotrena Aleksandrina izjava tijekom ljubavnog čina sve pokvarila:

Među supružnicima posijano je sjeme nepovjerenja. Ulje koje je dodatno rasplamsalo vatru sukoba, bili su Aleksandrini učestali kontakti s Danielovom bivšom suprugom Sandrom. Više u prilogu IN magazina!