Kriminalistički magazin u novoj sezoni dobiva novu suradnicu. Najpoznatija hrvatska vidovnjakinja Vera Čudina postaje stalni dio 'Istrage' u kojoj će predstaviti svoj dosadašnji rad, slučajeve koje je dosad riješila, te pomagati gledateljima u onima koji još nisu rasvijetljeni. Koristeći svoj dar Vera će svakog četvrtka rješavati probleme vjernih gledatelja Istrage.


'Kroz Istragu želim poručiti svim ljudima da se do svega može doći, sve se može imati, te kako je sve moguće, ako se zna prava formula. Pokazat ću i dio onoga što sam do sada radila i na koji način radim svojim mislima. To je jedna čarolija, a želim pokazati kako svaki čovjek može putem svojih misli ostvariti sve svoje snove. Imat ću povremeno i sugovornike kojima ću pomoći u rješavanju njihovih problema i usmjeriti ih da naprave konačno svoj izbor.' – o svojem sudjelovanju u 'Istrazi' rekla je Vera Čudina.

Vezani članci Tragedija u Houstonu Proširuje se istraga nakon smrtonosnog stampeda: Netko je publici ubrizgavao drogu? Recep Tayyip Erdogan Na društvenim mrežama širili lažnu vijest da je Erdogan umro: Pokrenuta istraga protiv 30 ljudi

Osim što ćemo se upoznati s likom i djelom Vere Čudine, 'Istraga' ovog četvrtka donosi i brojne zanimljive teme. Novinarka Ivana Mandić rubriku „Priča iz Hrvatske“ posvećuje djeci koja su preživjela pakao Križnoga puta. Anti Sariću bila su samo dva mjeseca, a Antuna Suića majka je još bila nosila pod srcem dok su prolazili strahote partizanskih logora.

U ovotjednoj 'Istrazi' i reportaža Dragana Grozdanića čiji stan u Novom Zagrebu opsjedaju stotine žohara. Pred kamerom kriminalističkog magazina novinar se upustio u bespoštednu bitku s neželjenim „sustanarima“. Gledatelji imaju priliku saznati kako se riješiti buba koje izluđuju mnoge stanovnike hrvatskih gradova. Prva 'Istraga' u novoj sezoni donosi rekonstrukciju bizarnog ubojstva u Zagrebu. Ubojstvo se dogodilo 1986. godine dok je još postojala Jugoslavija i imala svoju nogometnu reprezentaciju. Sitni kriminalac Dobrivoje Bogdanović remenom je zadavio dobru staricu Mariju Krkač, ženu koja ga je čistog srca primala u svoj dom. Dobrivoje nesretnu bakicu nije likvidirao iz koristoljublja, u cilju da joj otme skromnu mirovinu. Ubio ju je u gnjevu, jer je ugasila televizor dok je na programu bila nogometna utakmica. Autorica ovotjedne rekonstrukcije je Ivane Mandić.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju