Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su posjetili svoje rodne krajeve Gotovčevi će u Ljetnoj avanturi potvrditi zašto su medijima toliko zanimljivi. Pomalo naivna iskrenost te bijesni nekontrolirani ispadi Gotovčevih konačno će i pred kamerama reality showa dobiti svoj nastavak.


Tijekom njihovog putovanja po obali Gotovčevi će posjetiti zadarsku Kalerargu gdje će Simona s Markom Grubnićem izabrati outfit za svoj nastup na Viru. Osim outfita Modni mačak će se pokazati i kao dobar savjetnik za bračne probleme.

Vezani članci Slika nije dostupna Nećak Ivića Pašalića: Istina je, bio sam Simonin ljubavnik! Slika nije dostupna Petra Anti: Seks tek poslije tvoje rastave!

U razgovoru sa Simonom Mačak ju je upitao gdje joj je vjenčani prsten, a ona odgovorila: 'Prsten je završio u ventilaciji tamo gdje je klima uređaj. Bacila sam ga neka se hladi!'. Mačka je i dalje zanimalo zašto je bacila prsten. 'Zašto? Pa zbog dvije ovčice koje hodaju na dvije noge, zbog kujica.', objasnila je ljepša polovica bračnog para.

U ovoj epizodi došlo je i do bračne razmirice. Na večeri koja je trebala biti romantična Simona i Ante imali su oštar sukob. Nakon što je odlučio otići od stola Ante je zaradio vino u svoje lice. Potom je optužio svoju ženu i konobara koji ih je posluživao: 'On opet skače oko tebe, vi meni nešto muljate?'. Simona je tada priznala svom suprugu da je zamolila konobara da joj se ‘upucava’, no on je odbio zato što ima ženu.

Druga epizoda 'Gotovčevih' je u ponedjeljak u 21 sat na Novoj TV.

Posjetite: 'Gotovčeve'