Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brooke Mueller zanemarila je Sheenovu agresivnost te je odlučila spasiti brak.


Američki glumac Charlie Sheen i njegova žena Brooke Mueller Sheen pomirili su se na sudu u Aspenu nakon što je Brooke oprostila Charlieu što joj je za vrijeme svađe stavio nož pod grlo i zatražila od suda da obustavi postupak protiv njega.

Vezani članci Slika nije dostupna Ima on i dobru stranu: Bolesnoj djevojčici donirao 75 tisuća dolara! Slika nije dostupna 'Molim vas, prestanite je gledati i puniti svoju glavu prljaštvinama!'

Sheen, koji je već imao brojne probleme s alkoholom, drogom i obiteljskim nasiljem, navodno se na Božić posvađao sa ženom te je u bijesu pritisnuo na krevet, stavio joj nož pod grlo i prijetio joj smrću.

No, supružnici su se u ponedjeljak tijekom kratkog sudskog saslušanja zagrlili i poljubili, te planiraju zajedno otputovati iz Aspena kako bi izgladili probleme i obnovili vezu, rekao je medijima odvjetnik Sheenove žene Yale Galanter.

>> Charlie Sheen supruzi: 'Kažeš li kome, ubit ću te!'

Brooke bi htjela da se sudski postupak protiv Charliea obustavi kako bi mogli nastaviti normalno živjeti, kazao je Galanter.

Brooke Mueller je treća Sheenova supruga, a par se vjenčao 2008., dvije godine nakon burne Sheenove rastave od glumice Denise Richards, kada mu je sud zbog nasilnog ponašanja zabranio da se približava bivšoj ženi i njihovo dvoje djece. (Hina)