Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U novoj epizodi 'Gotovčevih' je osim svađe u restoranu u Zadru bilo i sretnijih trenutaka. Naime, na putu prema Hvaru Simona je bila ispitivački raspoložena te je na radost cijele posade postavljala zanimljiva pitanja.


Gotovčeva supruga opet je 'briljirala' u svojem poznatom stilu, idnosno iskrenom neznanju o puno stvari koje je okružuju. Tu spada i Simonina teorija o tuni. 'Ona tuna kaj je u konzervi, može biti tako velika?! Do tristo kila? Možda zvučim glupa i smiješna, ali ja to stvarno ne znam, ja sam mislila da su samo morski psi veliki' , iskreno je priznala.

Vezani članci Slika nije dostupna Nećak Ivića Pašalića: Istina je, bio sam Simonin ljubavnik! Slika nije dostupna Petra Anti: Seks tek poslije tvoje rastave!

>> VIDEO: Simona Antu zalila vinom tijekom svađe

Ni ni pored toga atmosfera nije bila nimalo idilična. Simona je tako nakon jednod žučnog okršaja izrekla: 'Proklet dan kada sam se počela eksponirati i kada sam došla u medije!' Što je Simonu natjeralo da izgovori takvu rečenicu gledatelji mogu saznati u novom nastavku 'Gotovčevih' danas u 21. sat odmah nakon serije 'Najbolje godine'.

Posjetite: 'Gotovčeve'