Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Marko Pašalić ekskluzivno za IN magazin potvrdio da je bio u vezi sa Simonom Gotovac.


'Da, istina je da sam bio u ljubavnoj vezi sa Simonom. Veza je završila jedne večeri u Beogradu, gdje smo se stvarno lijepo provodili, sve dok jedne večeri nismo izašli u disko. U jednom trenutku ja sam otišao kratko na toalet, a kada sam se vratio sam zatekao Simonu kako se ljubi s drugim muškarcem. Što da vam kažem, bio sam zapanjen, te sam pokupio svoje stvari i otišao iz Beograda.', rekao je Marko Pašalić, nećak bivšeg političara Ivića Pašalića u svojem javnom priznanju veze sa uskoro bivšom ženom Ante Gotovca.

Vezani članci Slika nije dostupna Ante Gotovac priveden zbog verbalnog obiteljskog nasilja! Slika nije dostupna Simona Gotovac: Kosa mi ispada zbog stresa!

'Ja ću samo ovako, još jedanput ponoviti, i nadam se da me slušaju i gospodin Gotovac i gospodin Pašalić. Nemam više komentara i ne želim se više spuštati na nivo Ante Gotovca!', bila je odlučna Simona kada ju je ekipa IN magazina upitala da komentira izjavu Marka Pašalića.

A Ante je, vjerovali ili ne, s Markom u međuvremenu postao veliki prijatelj, te čak namjeravaju otvoriti klub zajedno… Više u prilogu IN magazina!