Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kerum dobio sina, Vanja Mamić opljačkana, Stefany ostala bez dečka, a Nives Drpić se zakopćala do grla...


Djevojka Željka Keruma, Fani Horvat, ove je nedjelje rodila sina Franu. Ponosni otac nije nazočio rođenju svog najmlađeg nasljednika. No, odmah po rođenju djeteta, s budućom punicom posjetio je zaručnicu. Fani je rodila četiri dana prije termina, a porođaj je prošao bez komplikacija. Par će s djetetom živjeti u vili od 600 metara kvadratnih na južnim padinama Marjana koju je Kerum dao sagraditi za novu obitelj.

Vezani članci Stefany (Foto: PR) Moderno i urbano: Poslušajte singl ''Hoćeš li'' mlade glazbenice Stefany! Stefany (Foto: PR) Stefany predstavlja jednu totalno drugačiju priču, s pjesmom ''Najbolji'' napravila je zaokret u karijeri

Supruga sportskog direktora Dinama Zorana Mamića, Vanja Mamić, u noći sa subote na nedjelju ostala je bez velikog dijela svoje imovine. Naime, njezinu kuću u zagrebačkom naselju Markuševac od skupocjenih stvari počistili su lopovi.

Još jedan poznati par okončao je svoju vezu. Manekenka Stefany Hohnjec navodno je ostavila dugogodišnjeg dečka, mladog tenisača Tomislava Perića. Vruća Nives Drpić pred fotoobjektivima magazina Extra našla se u izdanju u kojem je nismo navikli gledati. Zakopčana do grla.

Sve novosti s domaće showbiz scene pogledajte u prilogu IN magazina.