Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Reportaža magazina Provjereno bit će viđena u cijelom svijetu, s obzirom da će ga ovog vikenda emitirati CNN u sklopu svoje emisije CNN World View.


Priča reporterke Ane Blažević koja je prepoznata od strane uredništva CNN-a govori o najmlađem Microsoftovom zaposleniku, devetogodišnjem Marku Čalasanu s kojim je prije nekoliko mjeseci u Makedoniji razgovarala ekipa Nove TV. Kako izgleda jedan dan s ovim malim genijalcem te kako provodi vrijeme u svom laboratoriju gledatelji magazina 'Provjereno' imali su priliku vidjeti prije nekoliko mjeseci, a sada će putem CNN-a ova priča obići cijeli svijet zahvaljujući timu magazina Nove TV.

Vezani članci Ilustracija Dodir koji izaziva jezu: Kako se biskupi suočavaju s prijavama? ''Zlostavljanje u Crkvi ne čini ni 10 posto ukupnih slučajeva'' Provjereno: Kristina Gračaković - 1 Pokopala kćer, a dan nakon morala na burzu: "Ni jedna majka nije zaslužila prolaziti tako strašne stvari. U ponedjeljak je bila sahrana, u utorak sam već centar zvala"

>> Makedonski genijalac: Za računalom osjećam moć

'U sklopu profesionalnog usavršavanja na kojem sam bila u Americi bio je organiziran i posjet CNN Internationalu gdje su svi polaznici dobili upute kako postati njihov suradnik. Ovo je prvi put da sam im poslala jedan od svojih priloga i jako me razveselila reakcija urednika emisije koji je istaknuo da mu je ovo jedan od najdražih priloga koji je dobio pripremajući iduću emisiju.

Time je zapravo pohvalio rad Provjerenog i kvalitetu koju sa svakim kadrom, intervjuom, konačno i prilogom, pokušavamo podići na višu razinu. Nije mala stvar kada na ovaj način naš rad komentira jedna svjetska medijska kuća. Zato se ostali kolege i ja radujemo nastavku suradnje sa CNN-om, jer im mi imamo još puno toga za pokazati'.– izjavila je novinarka Nove TV Ana Blažević.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju