Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najviši čovjek na svijetu Sultan Kosen prestao je rasti.


Dva metra i 53 centimetara konačna je visina Sultana Kosena, koji je prestao rasti tek ove godine.

Vezani članci Šef humanitarne udruge potrošio novac od dobrotvorne akcije - 5 Šef humanitarne udruge spiskao novac od dobrotvorne akcije: ''Da, potrošio sam ga na kocku, drogu i ku*ve'' Slika nije dostupna Životna ispovijest najvišeg čovjeka na svijetu

On je trostruki Guinnessov rekorder - najviši čovjek, najveći dlan, ali i najveće stopalo svijeta! Kraj njega se osoba prosječne visine osjeća kao patuljak.

Prestanak rasta rezultat je liječenja tumora na mozgu koji je proizvodio hormone rasta. Nakon terapija u Americi sada je u zdravstveno stabilnom stanju.

Prošle godine u Ankari je ugostio ekipu Provjerenog, a tada je novinarki Ani Blažević otkrio kako mu je velika želja – zaljubiti se. Želja mu se nedavno i ostvarila.

'Ovo je moj savjet svima, nemojte biti frustrirani, život je kratak! Morate znati kako živite jer živite samo jednom. Nitko ne bi trebao bježati od drugih ljudi, osobito ako imaju hendikep ili su osobe s invaliditetom. Svatko ima pravo živjeti', poručuje simpatični Sultan.

Cijelu priču o najvišem čovjeku na svijetu pogledajte u prilogu Provjerenog.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.