Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovore biste trebali znati...

Vozači, biste li iz prve položili ovaj test?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipu Provjerenog zanimao je odgovor na pitanje - koliko vozači tijekom godina vožnje uspiju zaboraviti prometna pravila i znakove?

Znanje na cesti i znanje na papiru često se poprilično razlikuju. Zato su iz znatiželje vozači s čak do 38 godina iskustva spremno stali pred kamere Provjerenog i testirali svoje znanje - sjećaju li se većine prometnih pravila i znakova?

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Slika nije dostupna A morali biste… Znate li odgovore na ova pitanja?


Prilog su snimali u suradnji s Hrvatskim autoklubom, koji je i ugostio dobrovoljce te im pripremio standardne testove za provjeru znanja. Za prolaz je potrebno točno riješiti sva raskrižja, te imati minimalno 108 od ukupno mogućih 120 bodova.


Osim u učionici, znanje vozača ekipa Provjerenog testirala je i na jednom zagrebačkom parkiralištu gdje su im dali upitnik s 5 osnovnih pitanja, na koja bi svaki vozač trebao znati odgovor. Ispitivanje ispred kamera i trema zbog iznenađenja bili su im otegotne okolnosti, a kako su riješili testove, doznajte u Provjerenom u četvrtak u 22:25!


Imat ćete priliku i sami testirati svoje znanje, pa tako i doznati biste li iz prvog pokušaja položili vozački ispit?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene