Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Umirovljeni general Rahim Ademi i njegova supruga Anita osvojili su krstarenje u SMS natječaju 'IN magazina'.


Kao pošiljatelji najoriginalnijeg SMS-a bračni par Ademi provest će tjedan dana na krstarenju Mediteranom. 'Zbog toga što naš brod sretno plovi već 32 godine, a prošao je kroz mnoge bure i oluje i nagrada bi mu bila jedno mirno krstarenje'. Ovo je sadržaj SMS-a koji je bio dovoljno dirljiv da supružnicima zasluži krstarenje na najnovijem brodu MSC flote, kruzeru kojim će ih na mirno putovanje povesti od Venecije sve do Grčke, Turske i konačno do Dubrovnika.

Vezani članci Policajci, ilustracija Ministarstvo raspisalo natječaj na koji se članovi stranaka ne mogu javiti, posao osiguran samo za dostojne obavljanja službe Damir Rikanović (drugi slijeva) na svečanosti dodjele priznanja (Foto: Damir Rikanović) Hrvatski pomorac spasio osmero nasukanih Francuza: "Rekli smo da ćemo probati spasiti te ljude, pa što bude"

Ademijevi kažu, žive kao obični 'penzići', a budući da nagradu nisu očekivali više su nego oduševljeni njome. Gledatelji 'IN magazina' u nekoliko će reportaža moći pratiti sretan par, kako prije tako i tijekom romantičnog putovanja.