Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Gola istina', film koji je popularno nazvan neromantična komedija igra u hrvatskim kinima. Showbizz i Continetal nagradili su posjetitelje našeg portala. Tri sretna para će petak provesti u kinu, a utješno su podjeljena i DVD izdanja za 'nju' i 'njega'.


Neromantična komedija Roberta Luketica sa zvijezdom serije Uvod u anatomiju Katherine Heigl i Gerardom Butlerom u svega mjesec dana od početka prikazivanja u svjetskoj je distribuciji zaradila gotovo 100 milijuna dolara, a od 17.9. se prikazuje i u hrvatskim kinima.

Vezani članci Incident u emisiji Incident u emisiji uživo: Gola utrčala u studio i bacila kamen na voditeljicu Slika nije dostupna Nives Celzijus ispale grudi i gaćice na dodjeli nagrade Roza

Abby Richter (Katherine Heigl) je romantična producentica jutarnje televizijske emisije čija je potraga za g. Savršenim rezultirala time da je i dalje sama. No Abby će doživjeti grubo otrežnjenje kad se njezini šefovi udruže s Mikeom Chadwayom (Gerard Butler), osebujnom televizijskom ličnošću koji će otkriti golu istinu o tome čime se vode muškarci i žene u potrazi za drugom ‘polovicom’.

Showbizz i Continetal film podijelili su 3x2 ulaznice za projekciju filma 'Gola istina' za petak 18. rujna u zagrebačkom kinu Movieplex. Po dvije ulaznice za projekciju su osvojili Iva Paradi, Tihomir Lončarić i Jelena Juranović. Dobitnici se mole da se minimum pola sata prije predstave jave na blagajni kino dvorane kako bi podigli ulaznice za termin koji im odgovara.

'Utješne' nagrada za NJU i NJEGA su također podijeljene.

Za NJU je originalno DVD izdanja filma 'Neobična priča Benjamina Buttona' dobio Stane Periša Jurković iz Šibenika, dok je DVD s filmom 'Mamma Mia' dobila Marija Magaraš Vojvodić iz Kašine. Za NJEGA je DVD 'Smrtonosna utrka' dobio Krešimir Mihaljević iz Osijeka,a DVD 'Mumija: Grobnica zmajskog cara' ide Draganu Jakiću iz Metkovića.

Točan odgovo na pitanje glasio je: Katherine Heigl.

Čestitamo sretnim dobitnicima!