Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon još jednog uzbudljivog Gastro duela uslijedio je Stres test koji je iz showa izbacio Nastasju Fišter, najmlađu natjecateljicu Masterchefa.


Pobjednički tim gastro duela je bio plavi tim s Bojanom na čelu. Ana kao šefica slabijeg tima morala je pristupiti eliminacijskom testu te odabrala Ljubu i Nastasju da joj se pridruže u stres testu. Za taj test su dobili pet tanjura i na svakom tanjuru po jedan odgovarajući komad svinjskog buta kojeg su morali 'pendlati'. Radovan je poručio kandidatima: 'Vas troje ste talentirani kuhari. Ana, napreduješ jako. Ja bi na tvom mjestu dodao par zrnaca volje više. Nastasja, tvoje ambicije su ogromne, pokaži nam volju. Ljubo, kuhao si odlično do sada, vidio si kako su stradali tvoje kolege na malim greškama, nemoj da se ona dogodi tebi'. Na raspolaganju su imali 30 minuta.

Vezani članci Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin Omiljeni chefovi ponovno na okupu iz posebnog razloga, osmijehe nisu skidali, a pohvalili su se i fotkom sa Severinom! Pedeset i osma emisija showa MasterChef - 8 Zašto se prijaviti za novu sezonu Masterchefa: ''Jedno iskustvo koje je definitivno neprocjenjivo!''

'Prva misao koja mi je prošla kad sam čula koji je zadatak bila je, nema šanse. Nisam to nikad radila. Na žalost moram biti iskrena, nemam nikakve šanse za ovo. Ovo je preteško za mene. Očekujem da ću ispasti. Radije bih ja da smo kuhali. Do kraja bih voljela ostati', rekla je Nastasja sa suznim očima očekujući već u početku da će biti najlošija.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju