Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Simona, još uvijek Gotovac, nakon autorizirane biografije objavila je i slikovnicu dječjih uspavanki.


'Sanak slatki snila, mala cvjetna vila, da joj žuti paukić, plete nova krila!', dječica iz Nazorove brzo su svladala Simonine pjesmice ukorične u slikovnicu naziva 'Vilinske uspavanke'.

Vezani članci Slikovnica \"Moja dugina obitelj\" (Foto: Jurica Galoic/Pixsell) Uspjeh "Dugine obitelji": U samo 24 sata prikupili sredstva za još tisuću slikovnica o djeci s istospolnim roditeljima Ministrica Blaženka Divjak (Foto: Dnevnik.hr) Kakvu poruku šaljemo spaljivanjem slikovnice? "Odrasli djecu ovime samo potiču na nesnošljivost i nasilje"

'To je nešto, to je prvi projekat iz mojeg srca , nešto nježno, nešto lijepo, uvijek sam mislila da su djeca najnježnija bića, najiskrenija, i uvijek sam se nekako vidjela da su mi ona najveća publika', izjavila je Simona Gotovac za IN magazin.

Za Simoninu slikovnicu ipak je najzaslužniji sudbonosni susret s gospođom Jarmilom, koja i sebe samu smatra vilom. 'Ona mi je prišla na cesti i rekla da joj ja izgledam ko vila. Ja sam joj rekla da sam se uvijek vidjela kao jedna vila, uvijek sam maštala, uvijek sam živjela u jednoj bajci', objašnjava Simona.