Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brzi automobili, raskalašene zabave i skandali koji pune naslovnice - tako javnost percipira poduzetnika Antu Gotovca i njegovu ljepšu polovicu Simonu.


Ovoga puta Nova TV svojim gledateljima predstavlja ono što se o Gotovčevima još ne zna - odakle potječe Ante, kakva je Simona bila prije braka te kako se povezao popularni par Hrvatske. U otkrivanju druge strane Gotovčevih ove jeseni neće biti recesije već iznenađenja koja će sve zaintrigirati. Gdje su im korijeni, kakvo im je bilo djetinjstvo i kako su se upoznali te ostale pikanterije s izleta, ljetovanja, gaža i svakodnevice koje javnosti nisu poznate gledatelji mogu vidjeti samo u reality showu 'Gotovčevi'.

Vezani članci Slika nije dostupna Ante Gotovac: Simona se udaje za Srbina u Dubaiju! Slika nije dostupna Ante Gotovac priveden zbog verbalnog obiteljskog nasilja!

Poduzetnik Ante, inače po zanimanju ložač kotlova, zaljubio se u svoju sadašnju suprugu Simonu na jednom tulumu. Par je dospio u medije kada je progovorio o prostituciji u manekenskim krugovima u Hrvatskoj, a dobili su i medijski prostor kada su organizirali javnu audiciju za dadilju svoje kćeri. Tada su uslijedili pravi skandali kojima su svakodnevno punili stupce novina i to svađama te navodnom rastavom i pomirenjem. Vrhunac medijske eksponiranosti doživjeli su sudjelovanjem u reality showu 'Farma'. Simona je ove godine krenula i u pjevačke vode pod budnim okom svog supruga, a ubrzo je i on zapjevao svoje.

Ante i Simona omastili brk u rodnoj grudi

U showu 'Gotovčevi' Simona i Ante će otkriti pravu istinu koja se krije iza medijske pompe. U potrazi za svojim precima na vrućini i po kršu posjetili su svoju rodnu grudu - selo u središtu Dalmatinske zagore do kojeg vodi krivudava cesta. S prijateljima omastili su omastili brk slasnom janjetinom. Osim Ante, i Simona će predstaviti svoju obitelj te osnovnu školu koju je pohađala u Sloveniji. Što o njoj kažu njeni najdraži te koje su najljepše uspomene iz djetinjstva nekadašnje Kraljice Hrvatske otkrit će se u jednoj od epizoda reality showa 'Gotovčevi'.

Kao pjevačica Simonica ima prenatrpan raspored, a kako ona funkcionira u uvjetima gdje na nju navaljuju mnogi obožavatelji gledatelji će se moći uvjeriti iz prve ruke. Putovanja, svađe ili pomirbene romantične večere samo su neki od mogućih scenarija nepredvidljivog i često eksplozivnog para Gotovac. Da li će Simona svoju karijeru usmjeriti prema putovima Hollywooda ili će se pak odlučiti za život kućanice i majke vidjet će se tek u budućnosti. Ante je već ranije rekao kako se želi učlaniti u jednu političku stranu, no da li ga to može potaknuti da se u ovo doba recesije i sam odluči na aktivnu političku karijeru.

Kada su u pitanju Gotovčevi ništa nije sigurno, no zasigurno neće nedostajati uzbuđenja i zanimljivosti koje nam ovaj par može pripremiti, jer kako se znalo reći u rodnom kraju Ante Gotovca: 'Ko s Gotovcima kreće, taj ti brale pogrišiti neće!'

Kako je ložač kotlova postao uspješni poduzetnik

Ante Gotovac je rođen 3. lipnja 1969. godine i dok se nije preselio na Srebrnjak sa svojom suprugom živio je u novozagrebačkom naselju Travno. Po zanimanju je ložač kotlova, a danas se bavi poduzetništvom. Roditelji su mu se rastali krajem osamdesetih. Ante je izjavio kako s ocem nije bio u kontaktu čak dvadeset godina. Nakon šoka zbog rastave roditelja odlučio je krenuti sam u poduzetničke vode napravivši od svoje garaže u Travnom prvu malu prodavaonicu auto dijelova.

Ante zapravo potječe iz ugledne obitelj Gotovac - majka je poslovna žena i bankarica, a otac osamdesetih godina viceguverner Narodne banke Hrvatske. Brat Ivan je također poslovni čovjek i prema Antinim riječima, ne voli usporedbe s bratom. Iako potječe iz visokoobrazovane obitelji, zalizani suprug manekenke s umjetnim poprsjem ipak se odlučio za malo drugačiju školu, onu životnu. Biznisom se počeo baviti još u tinejdžerskoj dobi, a opsesija su mu bili motocikli i automobili. Oduvijek je držao do toga da je dobro odjeven i s puno nakita, a osobito je držao do toga da vozi skupocjene automobile. Iza sebe ima jedan propali brak, dok ga se u domaćim medijima počelo spominjati nedugo nakon svadbe sa Simonom.Simona Gotovac - jedina Miss koja je zbog udaje otkantala svjetsko natjecanje

Simona Gotovac, djevojačkog prezimena Ištvanović, rođena je 10. lipnja 1984. godine u Zagrebu iz braka Hrvata Željka Ištvanovića i Slovenke Tamare Trpkov. S devet je godina otišla živjeti u Sloveniju s majkom, jer su joj se roditelji razveli. Nakon završene trgovačke škole postala je 'Miss Hawaiian Tropic Slovenija', te iste godine osvojila titulu 'Miss bikini Slovenija'.

Miss turizma Slovenije je postala 2003. godine. Hrvatska je javnost čula za Simonu godinu dana kasnije kad je postala Kraljica Hrvatske ni ne sluteći kako će par godina kasnije upravo ona i njen suprug vladati hrvatskim medijskim prostorom. Svjetski izbor za Kraljicu svijeta Simona je bojkotirala i to zbog iznenadne udaje za Antu Gotovca. Bilo je to prvi put da djevojka zbog udaje odustaje od svjetskog natjecanja. Sudjelovanje u reality showu 'Farma' Simoni je priskrbilo simpatije javnosti prišivši joj epitet zaigrane djevojčice zarobljene u tijelu žene. Ove godine Simona je krenula i u pjevačke vode.

Sadržaj 1. epizode: Gotovčevi - tko su oni zapravo?

Dinastija Gotovčevih potječe iz sela Gornje Vinovo u općini Unešić u samom srcu Dalmatinske zagore. U selu još nemaju vode, a povezuju ga makadamski putovi. Selo je dobilo ime po vinu, a prema riječima mještana, iako je selo siromašno iz Vinova Gornjega nikada nitko nije otišao ni žedan ni gladan.

Narodna legenda kaže da se Mate Čule iz sela Kljaka zaljubio u djevojku iz obitelji Ivićevih iz sela Vinova Gornjeg. Ivićka je bila jedina nasljednica obiteljskog posjeda i bogatstva, a kada su se vjenčali, Čule se naselio u Vinovo Gornje te je tako nastalo i prezime. Čule je došao 'na gotovo' i postao Gotovac. Antin djed bio je policajac u općini Drniš i Gotovac je po njemu dobio ime. Pradjed Jure bio je obični seljak i živio od poljoprivrede u selu nedaleko od Drniša.

'Ko s Gotovcima kreće, taj ti brale pogrišiti neće!'

Glavni protagonisti jesenskog showa podrijetlom su iz sasvim drugačijih krajeva, čak i iz drugačijih država. Odlučivši da ide tragom svojih korijena Ante je sa suprugom i prijateljima odlučio posjetiti i predstaviti svoje rodno selo te kuću svojih predaka. Simona, uvijek besprijekorno dotjerana, s pažnjom je promatrala krš i kamen odakle potječe čovjek njezinog života.

>> FOTO: Ante i Simona se prepustili vrućim strastima

>> Gotovčevi konačno otkrivaju pravu istinu o sebi!

Prijatelji i janjetina u samom srcu Dalmatinske zagore otkrit će sve ono što Ante Gotovac pomno skriva javnosti. Kako bi se poštovala tradicija, Simona i Ante će u svom stilu putovati do Sinja gdje se na blagdan Velike Gospe održava velika fešta. Kao pobornici neumornih elitnih zabava i tuluma odlučili su se na drugačiji način zabave i to tradicionalne proslave. Nakon putovanja po Dalmatinskoj zagori uputili su se prema Simoninoj majci u Dvorce u susjednoj Sloveniji, gdje će Simona hrvatsku javnost upoznati sa svojim obrazovanjem, školom u Brežicama te omiljenim hobijem prije karijere modela.