Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je reality 'Gotovčevi' završio, sapunici Gotovčevi se ne nazire kraj, a Vedrana Sunko pokušala je doznati što je istina, a što ne u svim proturječnim izjavama koje možemo čuti ovih dana od Simonice i Antea.


Gotovčevi su neslavno završili, barem kad je u pitanju njihov brak. Simonica je opet napustila Antu, a on ju je pokušao vratiti nudeći joj mercedesa, no na kraju ga je 'draga' prijavila policiji pa je zamalo odležao 15 dana u pritvoru. Simona ga je optužila za prijetnje, ucjenu i naravno drogiranje, a od zatvora su ga spasile Simonine laži, kako je sam rekao. No tu sapunici Gotovčevih nije ni približno kraj…

Tko tu koga laže?

Vezani članci Slika nije dostupna Ante Gotovac priveden zbog verbalnog obiteljskog nasilja! Slika nije dostupna Simona Gotovac: Kosa mi ispada zbog stresa!

Međusobne optužbe ne prestaju, Ante tvrdi da Simona ima drugoga, dotičnog Srbina Marka koji joj nudi osam milijuna eura da 'prijeđe' kod njega kao zvijezda, Simonina odvjetnica Antiši prenosi poruku da mu je draga trudna, ona to demantira, Sabina odbija nemoralne ponude, Antiša je uhićen pa pušten zbog Simoničinih laži, za koje ona tvrdi da su istine, za što Ante tvrdi da je laž, te da mu se uskoro buduća supruga uskoro udaje u Dubaiju za misterioznog Marka, ona tvrdi da tamo ide s mamom da bi se od svega odmorila... Ukratko, čitavom čušpajzu ne nazire kraj nigdje na vidiku.

No Vedrana Sunko se nije dala obeshrabrila ovim Gotovčevskim čvorom od kojeg bi se usrao čak i Aleksandar Makedonski, te je pokušala doznati što se tu uistinu zbiva. Više u prilogu Red Carpeta!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju