Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Napeti i zabavni spektakl 'Moj tata je bolji od tvog tate' donosi pravi izazov za hrabre očeve, a uskoro počinje na Novoj TV. Očevi će se moći dokazati kao pravi moderni gladijatori koji se bore za pobjedu, a naši sugovornici zasigurno će u showu prepoznati elemente iz vlastitog života.


Svaki bi se tata složio da nema toga što ne bi napravio za svoje dijete. Poznati očevi zbog svojih poslova ne provode uz svoju djecu onoliko vremena koliko bi htjeli, ali zato je svaki njihov trenutak maksimalno iskorišten.

Vezani članci Slika nije dostupna Zarobljeni među žoharima! Slika nije dostupna Tate se trudili iz petnih žila

Svi željni igre i zabave u novom showu moći će u pet igara pokazati čiji tata je najbolji. Roko i Igor navjiše pak vole nintendo, a Toma i Petar imaju neke svoje igre.

Cijeli game show zamišljen je kao veliko igralište gdje će se, uz natjecanje tatâ, i djeca zabaviti kao nikada do sada!

- Bit će nekoliko izazova, želimo vidjeti djecu kako se bodre i kako viču, ali mislim da je naglasak najviše na toj jednoj pravoj obiteljskoj vezi između tate i djece, kaže voditelj Toni Jeričević. 

Čiji je tata hrabar i u stanju ustima izvaditi igračke iz akvarija ili pak dovoljno spretan da obrani prozor koji drugi tata pokušava razbiti? Straha, kažu naši očevi - nema, no strah za sinove nekako ih je ujedinio.

Show će najboljem tati i djetetu donijeti primamljive novčane te brojne druge nagrade. No, očevi se slažu: naveća nagrada ipak će biti ponos djeteta. Tate, sinovi i kćeri koji imate od 8-12 godina još se stignete prijaviti. Igre počinju!

Više u video prilogu.