Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna od najeksponiranijih ljubavnica u Hrvata, ali i šire, gospođica Mirela Rupić, ponovno je u središtu skandala. Prije nekoliko dana na jednoj internetskoj stranici napisala je da s nestrpljenjem čeka dolazak Gorana Višnjića, oca njezine izvanbračne kćeri, kako bi ga napila i namamila u krevet.


Poznato je da Mireli Rupić ne polazi za rukom pronaći posao, te da joj je, kako je sama u više navrata izjavila, afera s Višnjićem najveći skandal u životu. No, unatoč tome, na internetu je nedavno napisala da bi ga iznova namamila u krevet.

Vezani članci Slika nije dostupna Mirna Berend: Nemam ništa lijepo za reći o Rupićki! Slika nije dostupna Mirela Rupić: Višnjiću, sjaši nam više s vrata!

'Te nekakve šale i zafrkancije na mojoj internetskoj stranici, nijednom normalnom mediju ovoj državi ne bi trebao biti materijal za stvaranje bilo kakvih famoznih insinuacija i iskrivljavanja mojih riječi', rekla je Mirela Rupić za IN magazin.

Inače, Mirelu je u srijedu Centar za socijalnu skrb u Šibeniku po drugi put pozvao na razgovor. Ističe kako u dopisu nije bio naznačen razlog poziva, te da je sve još jedna namještaljka.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju