Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki producenti su bivšoj farmerici za snimanje eksplicitnih scena seksa ponudili, vjerovali ili ne, čak 15 milijuna dolara.


'Ja znam da ta cifra zvuči tako da čovjek ne bi povjerovao. Nisam ni ja. Međutim , to je istina, i ta stvar je stara već godinu dana, samo što je ta cifra bila manja u početku, a onda je dosegla do prije zadnjih mjesec dana taj iznos!', priča za IN magazin Marija Štrajh.

Vezani članci Slika nije dostupna Predsjednica Marija Štrajh: Izložit ću cice kao barjak Slika nije dostupna Škola međunarodnih seksualnih odnosa Marije Štrajh

Bivša farmerica nemoralnu ponudu doživjela je tek kao neslanu šalu. Smatra da joj netko pokušava smjestiti. Prstom upire na bivšeg ljubomornog dečka. I dok je u nevjerici tražila krivca za ponuđenu joj ulogu, na njezinu adresu iz daleke Amerike već je stigao i ugovor, koji je proslijedila ga je svom odvjetniku.

No, Marija je ipak odbila postati milijunašica. Iako je, kako kaže, na rubu bankrota, cijena za koju bi snimila svoj prvi porno uradak ne postoji. 'To je ravno silovanju vlastite duše i tijela za jako veliku lovu. Svatko pohlepan bi rekao - pa čuj uzmeš lovu, baš te briga, poslije liječi dušu. Ali, ja mislim da to baš nije tako.'