Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ponajbolji hrvatski nogometni reprezentativac danas ujutro postao je tata zdravog dječaka!


Luka Modrić u petak je doznao da je njegovoj supruzi Vanji prijevremeno puknuo vodenjak, te da bi svako malo mogla roditi, zbog čega se nakon susreta sa zadarskim osnovnoškolcima odmah zaputio u Zagreb.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Getty Images) Buntovna Meghan kršila je kraljevsko pravilo za pravilom: Na koje je sve načine svoj porod učinila posebnim? Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Hoćemo li uopće znati kad se beba rodi? Meghan i Harry objavili planove za dolazak prvog djeteta

29-godišnja Vanja rodila je tri tjedna prije termina, a tijekom poroda Luka je cijelo vrijeme bio uz nju. Beba je u osam sati ujutro rođena carskim rezom, a dječak je svijet ugledao 52 centimetara dugačak i 3240 grama težak. Porod je trajao vrlo kratko, manje od pola sata, a Vanja je bila omamljena tek loklanom anestezijom. Mladi par dječaku još uvijek nije odabrao ime. Iako žive u Londonu, gdje Luka igra za Tottenham, par je odlučio kako će se maleni roditi u Zagrebu.

Skromni i simpatični

Luka i Vanja upoznali su se prije četiri godine, kada su i započeli ljubavnu vezu. Luka je tada kao 19-godišnjak tek došao igrati za Dinamo, a Vanja je radila u Mamićevoj sportskoj ageniciji. Vjenčali su se prije mjesec dana u matičnom uredu u Zagrebu, nakon čega su raskošno slavlje zamijeniti tek skromnom proslavom u jednom restoranu.