Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neprospavane noći i duge svađe postale su svakodnevica za bivše ljubavnice Lindsay Lohan i Samanthu Ronson. Dvije noći za redom pripremile su pravu predstavu za paparazze koji su zajedno s Lindsay tražili Sam po gradu i slušali njihove svađe


Prije samo dva dana Lindsay se pojavila pred Samanthinom kućom u ranim jutarnjim satima, a  okupljeni paparazzi su uživali u pravoj predstavi koju su priredile bivše ljubavnice, a potrajala je sve do 4 sata ujutro.

Vezani članci Sjednica Sabora Burno u Saboru zbog izmjena Zakona o braniteljima: "Udaljava ih se od društva i realnog života" Dvorac Marienburg u Njemačkoj - 2 Princ Ernst August od Hannovera tužio sina: "Vrati mi dvorce koje sam ti darovao"

Svađi je prethodio lov za Samanthom po klubovima u Los Angelesu, a Lindsday je poludjela kada je doznala da je Sam na večeri s drugom ženom.

Svađa je bila glasna, a izvori tvrde kako je Lindsay plakala i vikala Samanthi da joj se vrati. Prekid veze je za problematičnu glumicu bio pravi šok, no još uvijek voli Samanthu i vjeruje kako će joj se vratiti kada za to dođe pravi trenutak.

Obitelj Lindsay Lohan je zabrinuta za njezino ponašanje, a boje se i za petnaestogodišnju kćer Ali koja u posljednje vrijeme najradije uživa u društvu starije sestre.

Ali provodi sve više vremena uz Lindsay koja se vratila alkoholu i izlascima, a čak se i oblači poput sestre. Izvori bliski obitelji tvrde kako roditelji uopće ne brinu o tome gdje je Ali i s kim se druži.