Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lindsay Lohan ima ogromne potrošačke navike, a kako strani mediji izvještavaju, u zadnje vrijeme je počela trošiti s računa djevojke Samanthe Ronson. Prema najnovijim informacijama zbog rastrošnosti glumica očajnički traži dodatno zaposlenje samo da zadrži 'glavu iznad vode'.


Kako izvještava Entertainment Wise, Lindsay Lohan već je počela živjeti na kredit pošto više nema gotovine koju bi trošila, a najveći problem je u tome što novac koji troši nije njezin već uglavnom od djevojke Samanthe Ronson. Samatnhi to za sada ne smeta jer vjeruje kako je bolest trošenja samo stvar vremena jer će Lindsay kad tad naučiti kako racionalno upravljati svojim novcem, kako joj se ovakve situacije više ne bi više događale.

Vezani članci Slika nije dostupna Rođen klinički mrtav: Sve za pomoć Marku Slika nije dostupna VIDEO: Pomozite maloj Maji koja ne može više ni voziti biciklo

Uz redovna pojavljivanja u noćnim klubovima, sa potpisanim ugovorom za modnu kuću Fornarina i angažiranosti na snimanju serije 'Ružna Betty' poslednjih mjeseci, glumica se može pohvaliti solidnim prihodima, ali za super-rasipnika poput Lindsay to nije ni približno dovoljno…

'Linsday nikada nije imala savršenu financijsku situaciju, no posljednjih mjesec dana situacija se pogoršala. Na svaki dolar koji zaradi, potroši dva! Njezin osobni izgled je trenutno jedini adut koji ju održava aktualnom u svijetu medija! Ali zbog njezinog eksplozivnog odnosa sa Sam, ona nije u mogućnosti priskrbiti si dovoljno gotovine na koju je naviknuta! Kostantni medijski pritisak, te svakodnevni negativni istupi ozbiljno štete njezinom bankovnom računu.', izjavio je bliski prijatelj glumice.