Joan Collins snimljena je u četvrtak ispred ITV studija u Londonu. S obzirom da je Joan rođena prije više od 76 godina, mora se ustvrditi da izgleda zaista nevjerojatno!


Kada se pogledaju slike snimljene slike Joan Collins snimljene u četvrtak teško je povjerovati u činjenicu da je čuvena Alexis iz najpoznatije i najraskošnije 'sapunice' svih vremena, 'Dinastije' rođena dalekog 23. svibnja 1933. Možda je tajna u tome što je Joan živjela svoj život punim plućima i ne zna se je li imala bogatiju karijeru ili privatni život.

Vezani članci Slika nije dostupna 78-godišnja Joan Collins dobila po guzi u muškoj svlačionici Slika nije dostupna Žrtva mode - Joan Collins pozlilo zbog preuske haljine

Joan se udavala čak pet puta, ima troje djece, troje unučadi, a njezin sadašnji muž Percy Gibson je 32 godine mlađi od nje. Joan i Gibson su se upoznali 2001., a sudbonosno 'da' su izrekli 17. veljače 2002. te su još jednom obnovili zavjete u 2009. godini.

Od kada su se oženili Joan i Percy, kako na njezinoj oficijelnoj web stranici piše, 'žive sretno između New Yorka, Los Angelesa, Londona i juga Francuske'.