Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tanja Jovanović:

'Ivana Paris je smeće od osobe koja mi želi zlo!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tanja Jovanović na tvrdnje Ivane Paris o tome da je u tajnoj vezi s Kerumom, govori kako je to sve jedna velika laž, te da nije moguće biti ljubavnica muškarca kojeg uopće ne poznaje.

'Ivana je jedno veliko smeće od osobe, koja mi samo želi zlo! A o tvrdnjama da sam primila novac od Keruma za odjeću je jedna velika glupost, makar sam sigurna da je Ivana to izvukla iz rukava prema vlastitom iskustvu jer sam sigurna da je preko nje prošlo više muškaraca po cijeloj Hrvatskoj nego što je moguće percipirati kao realno iskustvo dvadeset dvogodišnje djevojke!', izjavila je Tanja Jovanović ne štedjevši riječi pogrde ni prema Petri Maroje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Modni spektakl Pariz počastio Zagreb luksuznim modnim pistama Slika nije dostupna Skrivenom kamerom do istine Kakvo je uistinu bilo Bubijevo vjenčanje!

'Petra je karakterno osoba o kojoj iskreno nemam neko visoko mišljenje. Ona ima debelu fasadu na Farmi i iskreno nema ni trunke iskrenosti u njoj! Vjerujem da je u nekim komentarima po pitanju mene malo zla čisto iz razloga pošto vjerujem kako je načula da sam u vezi s njenim bivšim momkom. Pa nema smisla da uopće nastavim pričati o tome!', izjavila je Tanja.

Podsjećamo kako su ozbiljne aluzije na amoralnost Tanje Jovanović, pale u ponedjeljak u razgovoru Petre i Ante na Farmi. nakon što je Petra spomenula da je čeka nekoliko obaveza poslije Farme. Rekla je da ju je 'Njonjica', kako ona iz milja zove Tanju, zamolila da nađe 'Dedicu' da snime albumčić. Napomenula je da već ima par ideja. Na njenu se primjedbu nadovezala Ivana, koja je rekla da će već nekog naći kako bi pomogle Tanji. Potom je Petra uz smiješak dodala: 'Pa gle, ako je već s Kerumom, onda valjda…'

>> Petri sumnjivo Tanjino druženje s Kerumom

'Koliko sam sinoć pratila, Mario je izjavio kako dolje 'apsolutno' svi do jednog glume nešto što nisu i ja se iskreno slažem s tim i to je jedan od bitnih razloga zbog kojih sam naposljetku ja izašla s Farme. No, na Farmi su svi glupavi sami po sebi, jer svima je u cilju samo doći do glavne nagrade, tako se više ne biraju sredstva niti načini no sigurno je to da je najveća glumica među njima dobila savršenu ulogu i priliku za sebe! Mislim da će ulogu gazdarice kuće odraditi besprijekorno.', zaključila je Tanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene