Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako se prvi tjedan polako primiče kraju, na Farmi se situacija sve više zahuktava. Branka Mutti nehotice je otkrila poprsje, a Kike Curavić ispričao je svoje neobično iskustvo, a izabran je i prvi duelist.


Nakon prvih javnih izljeva negativnih osjećaja i prvih sukoba, na Farmi je pala i prva golotinja. Za nju je zaslužna Branka Mutti. Nehotice je, dok se presvlačila, ispod popluna pokazala bradavicu i time zaslužila titulu prve koja je pala na testu.

Vezani članci Kandidati serije Farma Tko će se okititi titulom pobjednika Farme i osvojiti glavnu nagradu od pola milijuna kuna? Goran Kaleb, pobjednik posljednje Farme (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Sjećate li se tko je bio prvi pobjednik Farme još prije 12 godina, a tko su bili njegovi nasljednici? Ovo su njihove priče

Titulu glavnih zabavljača zasad nose Ivo Amulić i Kike Curavić. Vic o homoseksualcima pobudio je tako u Kiki uspomene na dane kad je radio u jednom norveškom restoranu čiji su zaposlenici većinom bili homoseksualci.

Dolazak Dreleta na imanje, označio je i ne baš zahvalan zadatak - izbor prvog duelista. Izbor je prošao uz puno emocija. Bilo je i suza. Sve je iznenadio Daniel Popović, u jednom je trenutku želio preuzeti ulogu duelista, no prema pravilima to nije bilo moguće.

Burne reakcije tijekom izbora duelista pogledajte u prilogu IN magazina.