Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvi hercegovački gay film 'Čakarovi doci' uznemirio je duhove u Hercegovini. Novinarki Ivani Rašić autori filma otkrili su je li im donio više problema ili pak slave?


Za autore filma 'Čakarovi doci' danas znaju svi. Kontroverzna tema dovela ih je na naslovnice medija. Komentari su različiti, no svi se slažu da je ovaj filmski uradak potpuno neuobičajen za Hercegovinu.

Vezani članci Potres blizu Mostara I Dalmatince je opet treslo: Podrhtavanje u Hercegovini osjetilo se i u dijelovima Hrvatske Svatovi Hercegovac pokazao kako se na svadbi zaštititi od korone i nasmijao mnoge

'Tema je totalno atipična, to je svima jasno. Jednostavno to je tema o kojoj nema nekih velikih rasprava u BiH, mi imamo neke druge rasprave, političke prirode, tako da se gay populacijom ne brinemo previše', rekao je Dragan Azinović, jedan od suradnika na filmu.

Film prati mladog Hercegovca, koji se po povratku iz Njemačke zaljubljuje u prijatelja iz djetinjstva. Snimanje eksplicitnijih scena, kažu njegoi autori, bilo je iznimno zahtjevno.

IN magazin upoznat će vas i s kontroverznim širokobriješkim stilistom i pjevačem Leom-Morenom koji otvoreno govori o svojoj biseksualnosti. Vodio bi ljubav, kaže, sa Zdravkom Mamićem, ali i Alkom Vuicom.