Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati glumac Bogdan Diklić, kojemu je u nedjelju navečer pozlilo tijekom izvođenja predstave na Sterijinom pozorju u Novom Sadu, životno je ugrožen i nalazi se na odjelu Intenzivne njege Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, prenose u ponedjeljak beogradski mediji.


Glasnogovornik Instituta Goran Trajkovski kazao je da je Diklić primljen nakon reanimacije koju su mu ukazali liječnici Hitne medicinske pomoći, u Srpskom narodnom pozorištu, jer je glumac po izlasku sa scene izgubio svijest.

Vezani članci Slika nije dostupna Glasaj i ti! Odaberi domaću 'Osobu godine' za 2012.! Slika nije dostupna Feštu otvorio Bogdan, a publiku za finale zabavio Jole!

Trajkovski je precizirao da je Dikliću, poslije ukazane hitne pomoći i reanimacije, uspostavljen rad srca i prevezen je u institut vozilom Hitne pomoći.

'Bogdan Diklić je kod nas dovezen kolima Hitne pomoći i prilikom prijema spontano je disao i bio svjestan. On se trenutno nalazi na odjelu Intenzivne njege, gdje je dijagnostički postupak u tijeku', rekao je Trajkovski.

On nije mogao reći o kakvom je zdravstvenom problemu riječ, ali je rekao da je Diklić životno ugrožen, da je priključen na aparate i da liječnici prate njegove vitalne funkcije.