Keira Knightley pojavila se na kanadskoj premijeri svog novog filma ‘The Duchess’. No uz sav glamur glumica je plijenila pozornost i svojim novim izgledom. Naime pojavila se u najmršavijem izdanju do sada.


Britanska glumica pojavila se odjevena u sivu haljinu bez naramenica, čime je samo pridonijela svojem mršavom izgledu. Ključne kosti izbijale su iz njenog krhkog tijela, dok joj je lice izgledalo uvučeno s naglašenim jagodicama. 

Vezani članci Slika nije dostupna Što joj se dogodilo? Veljača šokirala svojim premršavim izgledom Slika nije dostupna FOTO Nove kritike zbog izgleda - Opet je izazvala burne reakcije

No ona je bez srama pozirala fotografima i pokazivala svoju tanku figuru sakupljenom mnoštvu na Toronto film festivalu. 

23-godišnja glumica trenutno putuje po svijetu kako bi promovirala svoj novi film. Također je otkrila kako je nedavno imala verbalni sukob s manijakom koji ju je poprilično šokirao. 

‘Neki dan sam šetala po ulici i razmišljala o jednoj knjizi. Znate kada se u nešto potpuno zadubite i odlutate. Odjednom je netko iskočio pred mene i viknuo: Keira Knightley!’ 

‘Čovjek me je počeo vrijeđati i rekao je neke jako ružne stvari o mojem fizičkom izgledu. Ostala sam šokirana ali u takvom stanju nisam mogla ništa izustiti. Srećom ostalo je samo na tome, moglo je puno gore završiti’ priznala je mlada glumica.