Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Treću sezonu Farme od 0-24 h osim na live streamu na službenim stranicama Nove TV (www.novatv.hr/farma), gledatelji će moći pratiti i na posebnom kanalu 'Farma uživo' na B.netu.


Najuspješniji i najgledaniji hrvatski reality show 'Farma' Nove TV ove će se sezone odvijati pod generalnim pokroviteljstvom B.neta. 'Farma' će na Novoj TV biti emitirana od ponedjeljka do četvrtka u udarnom večernjem terminu u 21 sat i Farma uživo petkom u 20 sati.

Vezani članci Tomislav Pavlović Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest! Prince Wale Soniyiki - 5 Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

Korisnici B.netove kabelske televizije moći će događanja na Farmi pratiti tijekom sva 24 sata dnevno putem posebnog TV programa. Taj poseban program koji će cijeloga dana prenositi zbivanja na Farmi bit će na raspolaganju isključivo korisnicima B.neta i to u okviru Osnovnog paketa bez ikakve dodatne naknade.

Više od stotinu tisuća korisnika B.netove kabelske televizije širom Hrvatske moći će od nedjelje pronaći kanal 'Farma 0-24' na svojim televizijskim prijamnicima. Live stream može se pratiti putem službenih stranica Nove TV od nedjelje 21. ožujka nakon uvodne emisije Farma.