Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon više od 100 operacija u posljednjih 25 godina, Elizabeth Taylor rekla je. ‘Dosta!’


Sedamdeset osmogodišnja holivudska legenda rekla je obitelji i prijateljima kako više ne želi ići pod nož, unatoč jakim bolovima koje osjeća u vratu. Elizabeth Taylor bori se sa svojim zdravstvenim problemima, a samo je u ovoj godini tri puta boravila u bolnici u Los Angelesu.

Vezani članci Slika nije dostupna Na koga se sad Kim ugledala? Slika nije dostupna Liz Taylor odbacila kćer jer nije znala tko joj je otac?!

Diva se već duže vrijeme ne ustaje iz invalidskih kolica i po vlastitim riječima osjeća se ‘iscrpljeno i slabo’ za odlazak na još jedan kirurški zahvat. Jednom prilikom je čak izjavila: ‘Ulazim u bolnicu toliko često koliko neki ulaze u taksi.’

>> Elizabeth Taylor preživjela operaciju srca

Prošlog listopada imala je riskantnu operaciju zbog srčane mane. Naime srce joj je bilo preslabo da bi napumpalo dovoljnu količinu krvi u cijelo tijelo. Godinama pati od osteoporoze, a zbog skolioze kralježnice trpi jake bolove u vratu. Po izjavama bliskih osoba zna se dogoditi da ujutro ne može podići glavu iz kreveta zbog bolova. Unatoč agoniji odbila je kirurški zahvat na kralješcima vrata koji bi joj olakšao bolove.

Glumicu je prošlog ljeta posebno shrvala smrt dugogodišnjeg prijatelja Michaela Jacksona. Nakon pogreba završila je u bolnici, iako i sama nije vjerovala da je to posljednji odlazak doktorima, uspješno se oporavila.