Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mirna - don Kaćunko-Mirna Berend u ovotjednom intervjuu ugostila je vjerojatno medijski najeksponiranijeg svećenika. Naravno riječ je o don Anđelku Kaćunku koji je Mirni između ostalog priznao kako je u životu tri puta bio zaljubljen.


U svom tjednom intervjuu Mirna Berend će u ovo predblagdansko vrijeme u IN magazinu ugostiti kontroverznog svećenika don Anđelka Kaćunka. Poznati svećenik svojim je izjavama i postupcima često punio novinske stupce zbog čega je premješten iz Zagreba u Liku.

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon intervjua u Red Carpetu, župnik smijenjen Slika nije dostupna Župnik: Gejevi su nakaze, treba demonstrirati protiv njih

Smatra li Kaćunko da je Božić u vrijeme sveopćeg konzumerizma izgubio svoj smisao? Mirnu će zanimati i da li je don Kaćunko ikada morao birati između vjere i voljene žene. Ono što javnosti posebno zanima odgovor je na pitanje živi li crkva u skladu s onim što propovijeda, budući da u vrijeme neimaštine i siromaštva gradi skupa mramorna zdanja nuncijata i biskupske konferencije.