Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dolores Lambaša donedavno je neumorno na svojem Facebook profilu pisala svoje raznorazne opservacije. Odjednom je sve nestalo!


Pitate li se zašto je vijest da je Dolores Lambaša izbrisala sve postove na svojem Facebook profilu. Zato što je sama odabrala zabavljati sve oko sebe statusima u kojima govori o trenutačnom ljubavniku Dikanu Radeljaku, njihovom provodu na moru i u Švicarskoj, kako je 'mazi, pazi', što si jedu iz dlanova i slično. Srećom da smo pošteđeni igrica u krevetu, jer bi to već bilo degutantno.

Vezani članci Slika nije dostupna Je li Vlatka Pokos Dolores Lambašu spasila zatvora? Slika nije dostupna VIDEO: Red Carpet donosi skandalozne detalje o Dolores Lambaši!

Sladunjavih statusa tako nije manjkalo, no nije manjkalo niti njezinih histeričnih ispada zbog medija koji ne pišu o njezinim glumačkim (ne)umijećima, već o privatnom životu. Ma kako je to samo moguće, draga Dolores?

>> Dolores Lambaša o Dikanu: Tako sam voljena žena!

Štoviše, kad nas je prestala nasmijavati novim statusima, zbog kojih nam je nerijetko bilo grčevito zlo, prebacila je pljuvačinu po novinarima i javnosti na svoj blog. Da stvar bude užasnija, Dikan je sam napisao nekoliko redaka na njezinoj stranici i zahvalio joj što mu dopušta korištenje prostora za izražavanje. Ono što je napisao bilo je toliko nevažno i besmisleno da se ničega ni ne sjećamo, a da ne kliknemo na blog i ne podsjetimo se.

Putujući cirkus u Tkalči

Dolores i Dikan viđeni su neki dan kako zagrebačkom Tkalčićevom ulicom usred bijela dana u društvu male Lane šeću namontirani kao da upravo ulaze na vrata Opera Housea. Kakva lakrdija.

U ovoj cijeloj priči najdeblji kraj vuče maloljetno djevojče koje niti samo ne zna koga zvati maćehom. Dok je za jednu ruku drži njezin otac, samodopadni poduzetnik upitne poslovne povijesti poznat po vezama s mlađim ženama, za drugu je navlači neka 'teta' (čitaj: utegnuta ženica) koja bi voljela biti profesionalna i zapažena glumica.

Međutim, ta teta je javnosti poznatija po vezi sa starijim muškarcem kojeg je usrećivala i na jedan čudan način - putem statusa kojih, srećom, zasad više nema.

Tko sada dirka Dikanova prsa?

A što reći o njenoj nevjerojatnoj potrebi javnosti dokazivati kako je sretna i zadovoljna? Ništa nego: kakva glumica! Nakon statusa 'Dolores has no recent posts' kao da smo udahnuli svjež zrak, baš poput onog kakvog je na obroncima švicarskih alpa udisala Dolores dok je spavala u istom krevetu u kojem je donedavno Dikanova 66-godišnja prsa dragala Vlatka Pokos. No kako bismo to znali da nam sama to nije rekla? Kakva novinarka! No, Facebook samopromocija je izgleda završena. Što je sljedeće, brisanje profila, ili odlazak na Twitter?