Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Courtney Cox i David Arquette su bili uz Jennifer Aniston kao njeni najbolji prijatelji u trenutku kada se razvodila od Brad Pitta i to upravo zbog njene danas možda najveće suparnice Angeline Jolie. Iako je u to vrijeme bila slomljena i razočarana u život i pogotovo u ljubav, prijatelji a najviše Courtney joj je pomogla da prebrodi tu nesretnu situaciju. No upravo je Courtney Cox iznevjerila Jennifer druženjem s Bradom.


Kako to u većini slučajeva biva, uvijek se ispostavi kako upravo osoba kojoj se najviše vjeruje, razočara!
Naime Courteney je sa suprugom bila u prijateljevoj kući gdje se također nalazio bivši suprug Jennifer Aniston, Brad Pitt, te su djelovali jako raspoloženi i uživljeni u razgovor. Sve bi to bilo u redu da se kasnije navečer Courteney i Brad nisi ponovo našli i to nasamo iza bine u backstageu na koncertu američkog glazbenika Chrisa Cornella, gdje su ostali gotovo cijelu noć zajedno, prenosi američki Life&Style.

Vezani članci Slika nije dostupna Courtney Cox i zbunjujuća izjava: Ja i David se ne razvodimo! Slika nije dostupna Jennifer Aniston i Courtney Cox na tajnom sastanku

>> Pijani Brad Pitt se skoro rasplakao bivšoj ženi

'Ta specifična situacija i samo mjesto dogovora gdje su se dvoje glumaca našli nasamo, nakon što je sve izašlo u medije mora da je jako zaboljelo Jen!', izjavila je uvažena američka psihologica Jean Cirilo koja je još dodala:'Jennifer se čini kao izuzetno osjetljiva i nježna osoba, što je Courteney kao njena najbolja prijateljica morala znati!'.

No, ono što je za sada još gore je sama činjenica da Courteney sada glumi glavnu ulogu u seriji 'Cougar Town', gdje se glavna priča vrti oko jedne starije gospođe (Cox ), koja se u tajnosti nalazi s mlađim muškarcem.

Dok njena najbolja prijateljica Jennifer Aniston želi glumiti u seriji 'Pumas', koja se također bazira na istoj tematici. Glavno pitanje koje se sada postavlja je zašto Courteney želi svoj najboljoj prijateljici još više zagorčati život?

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju