Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Optimističan' kao i obično

Charlie Frost: Mikro roboti će nas sve proždrijeti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bloger Charlie Frost nastavlja upozoravati, ovoga puta o opasnostima koje nam donosi nanotehnologija…

'Nanotehnologija je tehnologija izrade jako malih strojeva na molekularnoj razini. Na primjer, znanstvenici stvore minirobota, tako malog da ga golim okom ne vidiš. Tada bi ga ubrizgali u krvotok, recimo čovjeka oboljelog od raka, i mali robot bi pronašao i proždro opasan tumor. No što ako se taj mini robot počne razmnožavati sam od sebe, i tako milijarde i milijarde puta? I što ako ti mali roboti pojedu sve molekule ugljika i vodika na koje naiđu? Na kraju bi proždrli sve na licu Zemlje, uključujući i nas.', objasnio je Charlie Frost jednom od slušatelja opasnost koja nam prijeti od nanotehnologije koja bi se otela kontroli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Spasiti će se samo bogati i povlašteni Charlie Frost otkrio lokaciju nove 'Noine arke'! Slika nije dostupna Živi na vrhu supervulkana Charlie Frost se javlja s nulte točke sudnjeg dana!

>> Charlie Frost zna kako izgleda bog Sudnjega dana

No s obzirom da će se smak svijeta ovako i onako dogoditi 21. prosinca 2012. godine., sada nam je nanotehnologija i opasnosti koje nam prijete od iste među manje bitnim problemima, a ako ikoga to tješi uskoro nitko više ni neće imati nikakvih problema, jer nikoga neće ni biti…

Posjetite blog Charliea Frosta!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene