Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nimalo džentlmenski, za jedan hrvatski tjednik progovorio je bivši nevjenčani suprug pjevačice Maje Vučić. Iako gotovo godinu dana ne žive zajedno, Igor Hajdarhodžić negdašnju je družicu optužio kako je kriva za raspad njihove veze.


Glumac, glazbenik, restaurator, kraće rečeno umjetnik Igor Hajdarhodžić, donedavno je tvrdio kako je u medije dospio samo zbog veze s bivšom divasicom Majom Vučić. Nakon gotovo godinu dana od prekida s pjevačicom, Igor je na nimalo džentlmenski način progovorio o njihovu razilaženju za jedan hrvatski tjednik.

Vezani članci Farma (Foto: PR) Bijesna Maja poručila farmerima:" Nije meni problem, ja mogu napraviti problem!" Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Svađa na Farmi! Maji prekipjelo zbog higijene: ''Čisti sama! Uhvati se i čisti''

'Sudeći prema našim karakterima, od početka su bile jako male šanse da ostanemo zajedno.
Maja je primala poslove bez reda i zajedničke strategije, bavila se televizijom, humanitarnim radom, svirkom i tu je trpjela obitelj zato što sam ja trebao odustati od svih svojih aktivnosti. Pobornik sam toga da djeca provedu što više vremena sa svojim roditeljima', rekao je u intervjuu Igor Hajdarhodžić.

Što na sve to kaže Maja Vučić, provjerite u prilogu IN magazina.