Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osim što se timu 'IN magazina' nedavno pridružila voditeljica Osim što se timu 'IN magazina' nedavno pridružila voditeljica Nikolina Pišek, emisija uvodi još neke novosti koje gledatelji imaju priliku vidjeti već od idućeg tjedna. Novina reality rubrika skandalozne Aleksandre Grdić kreće na Novoj TV u ponedjeljak 02. ožujka u 18.25 sati. Kamere 'IN magazina' pratit će Alex 0-24 kako bismo doznali što sve Miss skandala radi iza zatvorenih vrata.


'Apsolutno Alex' otvorit će Aleksandrina vrata javnosti, ali i brojnih poznatih u čije će stanove i kuće IN magazin zaviriti kroz rubriku prigodnog naziva 'Kuc-kuc'. Neobične priče o običnim ljudima diljem Hrvatske redovito će donositi Val Kurtin, a one s druge strane bare, odnosno sve aktualnosti svjetskog showbiza donijet će rubrika 'Made in Hollywood'. Mislav Želle nastavlja svoj 'slučajni turizam' po Americi, a nastavljamo gledati i korake Josipe Pavičić s brojnim zanimljivim ličnostima.

Vezani članci Slika nije dostupna Gianna Apostolski i Alex Grdić prvi put u ulozi DJ-ica! Slika nije dostupna Aleksandra Grdić ponovo ljubi!

I idućeg tjedna Rene Bakalović donosi nove brzopotezne recepte, a vidjet ćemo i do koje faze je Fani Stipković dovela potencijalnog frajera u red. Goran Deželić je prvi kandidat kojeg je Fani uhvatila u svoje ruke, krenuo je u teretanu, a u emisijama koje slijede vidjet ćemo njegov razvojni put ‘od luzera do frajera’. Slučajni prolaznici sve hrabrije sudjeluju u 'Glasu naroda' i glasno progovaraju o problemima koji ih tište, a Igor Kolovrat podijelio je s gledateljima već čitav niz živopisnih trgovaca upravo čitajući oglasnik.