Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I ne samo to, najslavnija majka šestero djece postala je i agentica CIA-e, ruski špijun i akcijska heroina, te se s obitelji preselila u New York.


Sve se to odigrava na setu novog filma Angeline Jolie 'Salt', a jedino što je stvarno jest preseljenje u Veliku Jabuku. Brad Pitt i djeca već su se doselili u newyoršku vilu, dok šefica obitelji glumi tajnu agenticu Evelyn Salt.

Vezani članci Billie Eilish Riješila se zelenih pramenova koji su joj bili zaštitni znak i drastičnom promjenom imidža oborila rekord na Instagramu Zapela joj kosa Jeste li ikad vidjeli ovakvu nezgodu u teretani? Svi se okupili oko nje i promatrali akciju spašavanja

Film 'Salt' bi trebao biti premijerno prizakan 2010. godine, a Angelina u njemu glumi i crnku i plavušu.

Zanimljivo je da je film prvotno zamišljen s Edwinom A. Saltom kao glavnim junakom, a trebao ga je tumačiti Tom Cruise. Holivudski kuloari pričaju kako se situacija promijenila kada je Angelina poželjela glumiti u filmu.

Inače, američki mediji javljaju da su Angelina, Brad i dječica odsjeli u vili koja ima vlastitu luku za jahte, dva heliodroma, bazen, frizerski salon, 25 soba...