Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavna glumica je već tri mjeseca trudna i nosi svoje četvrto biološko dijete piše američki U.S. Magazine, dok se tjedniku In Touch navodi kako je porod pred Angelinom već iduće godine.


'Uzbuđena Angelina, ne može prestati misliti na djecu.', piše u časopisu In Touch, a Angelina je svima 'sumnjiva' nakon što su joj potekle suze na premijeri novog filma Clinta Eastwooda, jer je takvo pojačano emocionalno raspoloženje karakteristično za žene u drugom stanju.

Vezani članci Slika nije dostupna Životna drama: 'Sada mogu reći svojoj djeci da ne moraju strahovati da će me izgubiti' Slika nije dostupna Kakva raskošna ljepota: Nagađa se da su se vjenčali u ovom raju na zemlji

Glasnogovornik Angeline Jolie i Brada Pitt pak odbacuje tvrdnje o Angelininij trudnoći.

>> Jolie: 'S godinama izgledam sve bolje!'

No iako je Angelina prije četiri mjeseca rodila blizance Vivienne i Knoxa, moguće je da je nedugo nakon toga začeto i četvrto dijete između nje i Brada, a američki mediji dobro primijećuju kako glumica ne prestaje pričati o djeci gdje god da bilo kakvu izjavu.

Tako je bilo i prilikom svečanosti izdavanja DVD-a animiranog filma 'Kung Fu Panda' kad je Angelina prilično jasno dala do znanja kako ona i njen suprug žele još djece i kako se sve može očekivati od po tom pitanju.

'U kući nam je kaos, ali vlada velika sreća. Sigurno želimo još djece.', izjavila je tada Angelina.