Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glasnogovornik Angeline Jolie porekao je medijske napise prema kojima je ta popularna glumica ponovno trudna.


Dio američkih tabloida danas je prenio vijest o tome da najpopularniji američki glumački par očekuje četvrto biološko dijete. 

Vezani članci Gal Gadot Svi su počeli nagađati da nešto skriva, a slavna ljepotica nije dugo čekala te je fanovima otkrila sretne vijesti Provjereno otkriva skandalozan slučaj iz riječkog KBC-a - 10 Provjereno otkriva slučaj iz riječkog KBC-a: Priopćili majci da joj nerođeno dijete neće preživjeti i dali joj skandaloznu uputu

No čini se kako se veći broj tih napisa sveo na vijest koju je objavio magazin 'In Touch', koji je svoje navode potkrijepio time da je glumica u jednom londonskom baru odbila piće. 

Prema istoj je izboru Anglina novi film počela snimati ranije nego li je predviđeno, a navodno je tome uzrok prikrivanje stomaka. 

>> Angelina Jolie je opet trudna

>> Angelina Jolie i Brad Pitt pred rastavom?

>> Angelina ošamarila Brada i nazvala ga 'napaljenim kop...m'

No producenti tvrde kako je snimanje krenulo u skladu s planiranim terminima, javlja Daily News.

Angelina Jolie i Brad Pitt roditelji su troje posvojene i troje biološke djece, a njihovim je blzancima svega tri mjeseca. 

Moda je napise u medijima potaknula i Angelinina nedavna izjava u kojoj je rekla kako 'u kući ima kaos, ali joj je veoma zabavno' te da će svakako imati još djece.