Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Manekenka je opovrgnula telefonski razgovor s dilerom, iako je policija prisluškivala razgovor i zna brojeve telefona.


Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podignulo je optužnicu protiv sedmorice ilegalnih prodavača narkotika, između ostalih i protiv dvadeset devetogodišnjeg E. M. kojeg se tereti da je kokain prodavao i manekenki Aleksandri Grdić.

Vezani članci Slika nije dostupna Aleksandra Grdić ponovo ljubi! Slika nije dostupna Zadar prigrlio modnu priču Alex i Stefany

Dotični diler je po optužnici 22. travnja ove godine Aleksandri Grdić prodao tri grama kokaina. Do tih podataka je policija došla nakon što je E. M. prethodno prodao drogu policajcu u civilu, nakon čega se počeo prisluškivati njegov mobitel i telefon. Na listi poznatih kojima je diler nudio svoje usluge našao se i Toni Dabinović, PR kluba 'Papaya' na Zrću na otoku Pagu.

>> Za Aleks 10 mjeseci uvjetno: 'Ne ponovilo se!'

I Aleksandra Grdić i Toni Dabinović su dali iskaz u Varaždinu po tom pitanju, ali su oboje negirali bilo kakvu vezu s E. M.-om. Grdić je išla toliko daleko da je rekla kako se ne radi o njezinom broju telefona, a tužiteljstvo je samo moglo konstatirati kako su svjedoci dali lažne iskaze. Manekenka i dalje govori kako je u cijelom slučaju nevina, ali će poput Dabinovića biti ispitana na glavnoj raspravi tijekom suđenja varaždinskom dileru. Darko Galić, glasnogovornik županijskog odvjetništva u Varaždinu izjavio je kako ne može dati informacije o tome može li se status svjedoka tijekom procesa promijeniti.