Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mirna Berend je u svom prvom intervjuu tjedna za IN magazin ugostila Aleksandru Grdić.


'Biti ću kratka i jasna. Sve je to jedna velika farsa, to je jedna velika glupost, to je jedno veliko pumpanje novina, to jest medija oji su gladni nekakvog, ajmo reći nekakvog žutila, nekakvog preuveličavanja, nekakvog izvrtanja činjenica, traženje nečega čega nema i jednostavno ću reći da sam se jednostavno umorila od objašnjavanja. Kao što sam rekla, nisam zvala, nikada, niti bi mi to palo na pamet, znači nemam s tim veze.', rekla je Aleksandra kada je Mirna Berend pitala koliko istine ime u tvrdnjama uhapšenog dilera koji tvrdi da je jedan od njegovih kupaca bila i poznata manekenka.

Vezani članci Saša Antić Naš svestrani glazbenik radi na nekoliko projekata, a neki od njih donijeli su mu i prestižne glazbene nagrade Roman Protaševič - 2 Protasevič u televizijskom intervjuu hvalio Lukašenka: "Samo se nadam da ću uspjeti sve ispraviti i živjeti normalnim, povučenim životom"

Aleksandra se dalje osvrnula na Kate Moss, licemjerje u Hrvata, Bareta i njegovu hrabrost da prizna svoje probleme, eskort uslugama među manekenkama, novim angažmanom u Italiji i još puno toga. Više u prilogu IN magazina!