Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Ja mislim da je Isus bio suosjećajan super inteligentni homoseksualac koji je razumio ljudske probleme', rekao je nekidan Sir Elton John. Pitanje je bi li se s njime složili naši velečasni Viktor i Oskar koji će, uz božju pomoć, prikazati integralnu verziju intervjua s bivšim predsjednikom Mesićem u kojem je spomenuo riječ 'sranje'.


Mi jedini doznajemo da je tih sranja bilo puno više, kao i da je obitelj brončanog olimpijca Jakova Faka prihvatila slovensko državljanstvo, kako za sebe tako i za Jakova. Što i ne čudi obzirom na neulaganje naše države u mlade sportske nade.

Vezani članci Slika nije dostupna Ava Karabatak: Daj mi pare stari magarče Slika nije dostupna Kako je premijerka Jaca cipelarila novinarku

Čini se da na primjeru Janice, koja je s ocem i bratom spavala na skijalištima pod vedrim nebom, i Mirne Jukić koja pliva za Austriju, nismo ama baš ništa naučili.

Nitko u Hrvatskoj ne ulaže u ništa, svi žive od provizije i pilićarenja. Ako ne puknemo po šavovima kao Grčka, to će biti čudo!

Egzorcisti istjeruju vraga samo u Red Carpetu!