Slavica Ecclestone rođena je prije 50-tak godina, udana je za prvog čovjeka Formule 1, najbogatija je žena bivše Jugoslavije te u svim razgovorima s medijima predstavljena kao rođena Riječanka. No, novinarke Red Carpeta u ovotjednoj Kamikaza istrazi saznale su podatke o Slavici dosad nepoznate hrvatskoj javnosti.

Galerija


Mještani sela Maglajni, udaljenog 20-tak kilometara od Banja Luke, hvale se da je Slavica njihove gore list.

Novinarke Red Carpeta posjetile su Vladu Rajića, Slavičinog rođenog strica te s njim porazgovarale o poznatoj svjetskoj jet seterici. 

Gospodin Vlado kaže kako njegova nećakinja često svrati, a s njm dođe i njezin čovjek. Kad Slavica dođe voli popiti domaću rakijicu, voli društvo i veselje. Svaki put kad svrati u Maglajne iskoristi priliku pa u London ponese omiljenu domaću hranu; teletinu, jaja, grah, kukuruzno brašno i janjetinu. 

Slavica nije škrta, kaže njezin stric Vlado, kojem daje džeparac bez kojeg on ne bi mogao živjeti. Da Slavica voli podijeliti svoje bogatstvo svjedoči i činjenica da je za crkvu u selu kupila lustere, ikone, naručila zvono iz Rusije te platila renovaciju krova.

Cijeli prilogu o korjenima Slavic Ecclestone pogledajte u priloženom video prilogu.