Hana Hadžiavdagić, poznata kao bosanska Paris Hilton ispričala je neke intimne detalje iz svog života u intervjuu za Red Carpet. Mogući brak s kontroverznim Deenom, ljubavna veza s curom, samo su neki od njih.


Njezin dečko Fuad Backović – Deen, jedan od najkontroverznijih zvijezda BiH, možda već ovo ljeto postane i njezin suprug. Iako su prekidali pod povećalo bosanskih medija, to ih nije spriječilo da ponovno započnu vezu i planiraju dan kada će reći sudbonosno 'da'.

Vezani članci Koronavirus u Sarajevu, ilustracija Dodik: "Govore u kuloarima o mogućnosti da se raziđemo", Izetbegović: "Radije bih umro nego dopustio da genocidaši zavladaju dijelom BiH" Slika nije dostupna Holivudske zvijezde koje su prošle kroz Red Carpet

'Strast nikada nije bila ugašena. Za sve što se između nas događalo, krivi su novinari', rekla je Hana.

Svojedobno su mediji pisali o tome kako joj Deen plaća da izlazi s njim i da glumi njegovu curu. No, veza je od tada postala ozbiljnija pa sada i javno pričaju o mogućem vjenčanju već ovog ljeta, a njezin se butler potpuno angažirao u pripremi velikog dana.

'Butler Saša se bavi organizacijom vjenčanja, od moje kose do svega ostalog', rekla je Hana na upit zašto nije s njom došao u Zagreb asistirati joj pri shopingu.

Hanu s razlogom zovu bosanska Paris Hilton, osim što u jednom shopingu potroši nekoliko tisuća eura, ima i svog vozača.

'Ja ne vozim auto jer sam imala automobilsku nesreću. Nitko nije bio ozlijeđen, ali sam malo uništila auto. Od tada mi tata ne da da vozim', rekla je Hana.

Šuška se da se je bila u vezi sa srbijanskom pjevačicom Marijom Šerifović. Hana je priznala da je bila u romantičnj vezi s djevojkom, a u odnosu s Marijom priznaje samo poljubac.

'Marija će podnijeti moju udaju, a zašto ne bi', kometirala je Hana.