Na prvi pogled obična fotografija, postala je predmet čuđenja grupe britanskih tinejdžera kada su je bolje promotrili. Između nogu dvije djevojke, izvirilo je lice djeteta koje nije bilo u sobi u vrijeme fotografiranja, niti ga je netko od prisutnih ikada vidio.


Na fotografiji koju je mobitelom snimio 17-godišnji Matthew Summers kada su se on i njegovi prijatelji spremali za izlazak, dovoljno se jasno vide oči, nos, usta i kosa. 

Vezani članci Šerifov ured okruga Orange Herojstvo američkog policajca: Akrobatskim potezima spasio život jednogodišnjoj bebi! Nesreća u BiH Uznemirujući video nesreće iz BiH: Dijete pokupio automobil i nosio ga na haubi

"Zumirao sam radi prijateljičine male sestre koja je plakala i tada sam vidio lice. Obično su takve fotografije mutne, no ova je vrlo čudna jer se može vidjeti i izraz lica. Zaista sam se šokirao jer ne vjerujem u te stvari", rekao je Matthew. 

Parapsiholog Ciaran O'Keeffe pak, ima prizemnije objašnjenje za dijete na fotografiji. 

"To na fotografiji nije duh, nego slučajni efekt - kombinacija svjetla, sjene i piksela", tvrdi O'Keeffe.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju