Annette Edwards uspjela je uzgojiti najvećeg zeca na svijetu. Zove se Amy, trogodišnja je zečica, teška gotovo 20 kilograma, a dugačka više od 120 cm.


Zahvaljujući svojoj sklonosti prema prekomjernom jedenju, ona je prijašnjeg rekordera premašila za čak 6 kilograma. Njegovo ime je Roberto i također je u vlasništvu Annette Edwards.

Vezani članci Annette Edwards Bivša Playboyeva zečica ostala bez najvećeg zeca na svijetu pa nudi novčanu nagradu poštenom nalazniku Koronavirus Kanada se pridružila zemljama s više od milijun oboljelih od COVIDA-19, u Brazilu više od 1000 preminulih dnevno

Amy i Roberto došli su iz Nizozemske, a njihova vlasnica kupila ih je dok je vodila Bunnyland pet shop. Ovi su zečevi postali i partneri. Naime, prije dvije godine, vlasnica im je organizirala ceremoniju vjenčanja i pozvala 100 gostiju koji su uveličali taj događaj.

Amy, danas službeno najveći zec na svijetu, sada je po svojoj težini i veličini premašila svog partnera Roberta i toliko je velika da mora spavati u psećoj kućici.

Svaki dan pojede količinu hrane koja stane u prosječnu pseću posudu, dvije jabuke, mrkve, sijeno i kupus. Jede samo najbolje, tako mrkve moraju biti svježe, sa zelenim dijelom vrhu, a sijeno mora biti svježe i zeleno ili ga neće ni ponjušiti.

Njezina vlasnica koja dnevno potroši 10 funti na njezinu hranu, kaže da zečica nije pretila i da se zdravo hrani.

- Nisam nikad mislila da će Amy biti i službeno veća od Roberta. Ona je ogromna, ali ne zato što jede 'smeće' nego zato što se zdravo hrani i vježba, izjavila je Annette Edwards.

Kaže kako bračni par zasad nema nikakvih problema, osim što se još uvijek ne mogu odvojiti jedan od drugoga. Drži ih u odvojenim prostorima jer se ne prestaju razmnožavati. Baš kao pravi zečevi. Očekuju i prinove, njih čak 32, a Edwards je uvjerena da će jedan od njihovih potomaka biti čak i veći od roditelja.