Ako volite modu, a uz to ste i ljubitelj čokolade, onda je '2007 Haute Chocolate Couture Collection' pravo mjesto za vas. Naime, u New Yorku je predstavljena kolekcija odjeće od čokolade.


Čokoladna moda trebala bi pomoći promociji 10. godišnjeg međunarodnog Chocolate Showa, koji se održava u New Yorku. 

Vezani članci Slika nije dostupna Andrej Pejić i Michael Douglas obilježili NY Fashion Week Slika nije dostupna VIDEO Michael Douglas: Kako se osjećam? Izvrsno! A vi?

Na modnoj reviji predstavljeno je nekoliko modela izrađenih od čokolade uključujući i sve potrebne modne dodatke, naravno također od čokolade. Bijela, crna pa kombinacija bijele i crne čokolade, za svaki ukus po nešto. 

Ashley Moss izašla je u haljini od kolačića.

'To je nevjerojatno. Nemate svaki dan priliku odjenuti nešto poput ovoga i zato sam jako uzbuđena. Ovo je prvi put da na sebi nosim kolačiće', izjavila je Ashley.

Dizajnerica Ortrud Muench posvetila je puno pažnje izradi modela od čokolade, a kaže kako joj je zamalo cijelu kolekciju uništilo sunce. 

'Ove modele treba čuvati na niskoj temperaturi. Prije nekoliko dana sam otvorila prozor dok sam još radila na haljini pa mi se zamalo rastopila' kaže Ortrud.