Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada pomislite da vas ničim više ne može iznenaditi, David Beckham pronađe nešto novo. Posljednje priznanje glasi: "Victoria me voli odijevati, a ja volim biti gay ikona".


"Victoria svakako ima velik udio u tome kako ja danas izgledam", rekao je 32-godišnji bivši kapetan Engleske. 

Vezani članci Slika nije dostupna Donosimo prve Twitter reakcije o Beckhamovom povlačenju iz svijeta nogometa Slika nije dostupna Miljenik žena, seks simbol i sportski idol: Tko ne bi volio Beckhama?

"Mislim da će se većina parova složiti da treba slušati partnera i imati povjerenja u njega kada vam kaže stoji li vam nešto dobro ili loše. U SAD-u sam stalno u kratkim hlačama, T-shirt majicama i natikačama, no da nas Victoria sada može čuti sigurno bi rekla da ja svoju odjeću za drugi dan izaberem još večer prije. Ja sam jako organiziran i volim kontrolu pa u krevet idem tek kada znam što ću obući ujutro", rekao je David. 

"I vrlo sam počašćen što nosim 'etiketu' gay ikone. Vjerojatno zato što volim paziti na svoj izgled, volim izgledati pametno i reprezentativno", dodao je Beckham, koji je nedavno potpisao i unosan ugovor s Emporiom Armanijem i postao zaštitno lice kampanje za muško donje rublje. U nepunih mjesec dana prodaja muškog bijelog donjeg rublja samo u Britaniji porasla je za 50 posto. 

David je jednom prigodom, kada su on i Victoria izašli zajedno van, obukao i sarong (malajsku narodnu nošnju), a ona ga je tada još dodatno osramotila jer je jednoj televiziji izjavila kako Becks voli posuditi i njezino donje rublje. 

No, odgovorajući na pitanja u intervjuu za jedan britanski radio David je dao naslutiti kako je meteroseksualne sklonosti imao i prije nego je Victoria ušla u njegov život. 

"Uvijek sam volio dobro izgledati, čak i kada sam bio dječak. Jednom sam glumio paža i imao sam priliku za kostim izabrati odijelo ili golf hlače u kompletu s baletnim cipelicama i ja sam izabrao ovo drugo. To je možda bilo malo čudno i zbunilo je mog oca, no ja sam bio sretan", ispričao je Becks.