Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naša je ekipa sinoć bila na prvom koncertu Tatjane Matejaš Kameron na ovim prostorima nakon 12 godina. Podsjetimo, u subotnjem Dnevniku Nove TV možete pogledati ekskluzivan intervju s najvećom zvijezdom bivše Jugoslavije.


Tajči je u Međugorju nastupila kao posebna gošća tjedna mladih.

Vezani članci Tatjana Cameron Tajči ''Hajde da ludujemo'' pjevuši se i 30 godina kasnije, a evo i kako se pjesma zapravo trebala zvati - Tajči nam je sve ispričala! Sarajevo: Zdravko Mamić dao je izjavu medijima nakon saslušanja o izručenju (Foto:STR-2222/PIXSELL) Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić u prvom redu na misi u Međugorju

Nekada mega zvijezda u bivšoj Jugoslaviji, oduševila je svojim programom duhovne glazbe u koji je uključena cijela njezina obitelj. 

Tajči se rado odazvala pozivu svećenika i časnih i sestara, koji su joj bili velika potpora 1992. godine kada je na vrhuncu slave otišla u Ameriku i okrenula novu stranicu u životu.

"Ovo je jedno specijalno mjesto za mene. Toliko mladih iz cijeloga svijeta. Za mene je bio veliki balgoslov i čast da mogu podijeliti to što sam donijela u sebi", rekla je tom prilikom Tajči.